Fun, food and Sun
Afgelopen dagen hebben we afwisselend doorgebracht. We hebben voor zover de hitte het toe liet met de scooter nog gedeelten van het binnenland verkent , maar dat kan alleen in de ochtend of avond.
We hebben echter voor het grootste gedeelte van de Prachtige eilanden en superstranden genoten. Nog nooit hebben we zo,n mooie witte stranden gezien en zo,n helderblauw water. Het zand lijkt wel .poeder .En de temperatuur van het water is heerlijk. Ria zie ik meestal alleen maar snorkelen ,ze is er verslaafd aan geraakt. Mooi gezicht als ze in het water staat omringd door honderden gele vissen met strepen aan weerszijden.
Wij hebben eerst de zuidelijk gelegen eilanden gedaan ( Phi phi Don island, Monkey Bay, Maya Bay,Pileh Bay en Bamboo Island.
Van de noordelijke eilanden hebben we genoten van Rai Island, Hong Island en Hong Lagoon.
Een van onze favorieten was Poda Island en Phi Phi Island.
Heerlijk varen met een Longtail-boot.
Vandaag op Valentijn dag zijn we naar WAT THAM SUA geweest waar een schitterende Tempel ligt in een heel mooie omgeving met een enorm groot natuurgebied met prehistorische bomen en planten en daar tussen in wonen allemaal monniken en nonnen. De monniken in Oranje en de Nonnen in het wit. Verder heel veel apen die soms agressief over kwamen en Ria was een beetje bang en durfde soms de trappen niet op of af. Ze stelen alles wat los en vast zit. Een jongetje dat niet snel genoeg een banaan af gaf werd zelfs gebeten. In de grotten van de Tijgers waar we ff zaten werd ons fruit aangeboden door de nonnen. Fruit dat we nog nooit gezien hadden maar superlekker was. Na langs de weg onze favoriete PAD TAI gegeten te hebben zijn we huis waards gereden door de brandende zon. Bijna werden we gecremeerd toen we bij een stoplicht moesten wachten maar het is toch goed afgelopen.
Thuis onder de douche, relax , koffie en niks doen. En niet te vergeten water water en nog eens water drinken.
En omdat het Valentine is laten we ons vanavond weer eens .lekker masseren in Ao Nang.
Morgen vliegen we om 12.25 uur naar Bangkok waar we 1 uur en 10 minuten later zullen landen want we hadden geen zin om de bus te nemen die er 13 uur over doet ( luxe he) .
In Bangkok hebben we al een hotelletje geboekt en zullen daar tot 18 februari blijven want dan vliegen we terug naar Nederland.
In Bangkok zal Ton maar moeten kijken wat hij zoal doet want Ria gaat SHOPPEN !!!
Lekker frisjes hebben we zoal gelezen..
Geniet nog maar lekker van zon, strand en zee.
Thuis is het weer sneeuw, werk en 'n overdekt zwembad. Nog veel plezier de laatste dagen.
Hey travellers!!!!
Geniet nog met volle teugen van de laatste dagen.
Tot Woensdag.
Kus van ons
Woensdag al naar huis!!
Wat hebben jullie veel eilanden aangedaan, wat een indrukken allemaal...geweldig!!
Ben net thuis van een weekeind Antwerpen, weg met Valentijn en met wie...rara.
Groeten en een goede reis terug, maar nog even genieten van het mooie land van de zon!
Wat vliegt het weer om hè!Nog veel plezier de laatste daagjes,hier is het koud en nat!Groetjes, xxxx
hallo reizigers
aan Ria veel plezier met het shoppen in Bangkok
en verder een goede vlucht en thuiskomst .
we kijken uit naar de plannen voor jullie volgende reis !!!
groetjes Rita V P
alweer prachtige fotos ik begrijp, dat jullie woensdag helaas huiswaarts keren, maar hier gaan jullie natuurlijk weer een leuke tijd tegemoet.
alaaaaaaaf!!!!!! ik wens jullie een goede reis toe.
lieve groetjes